HeijnenGlasvezel.nl

Halverwege de jaren ‘80 heeft René Heijnen samen met zijn vrouw Silvia de zaak overgenomen die door Piet Heijnen in 1956 is opgericht. Samen met zijn broers werden in het naoorlogse Nederland elektrotechnische installaties geïnstalleerd en elektrische apparaten verkocht.

Op dit moment zijn er zo een 10 Fte’s werkzaam bij Heijnen Digitaal Beter. Dagelijks vertrekken onze technici voor de meest uiteenlopende klussen. Woningstichtingen en overheid als defensie laten service en beheer van hun apparatuur aan Heijnen over. De werkplaats wordt dagelijks bezocht door campers voor plaatsing van een automatische schotel. (Digitale-) Schotelantennes vormen al meer dan 30 jaar een succesvolle activiteit.       Al jaren groeit de bekendheid van Heijnen Digitaal Beter.

De winkel is 24/7 bereikbaar op internet en verder ook fysiek toegankelijk om een gedegen advies te krijgen. En dat al meer dan 60 jaar lang….

Heijnen maakte een keuze: kwaliteit, goed vakmanschap, loyale werknemers die goed opgeleid en gemotiveerd, de klanten bezoeken.

Samenwerking
Zowel Glasvezel buitenaf als Heijnen Glasvezel waren de afgelopen weken actief in het buitengebied van Roosendaal met de vraagbundeling om
uiteindelijk een glasvezelnetwerk aan te kunnen leggen.

Vrijdag 8 maart kwam het bericht naar buiten dat er tot overeenstemming was gekomen om samen op te trekken in deze vraagbundeling.

Heijnen Glasvezel wordt Premium verkoper van Glasvezel buitenaf en krijgt lokaal een prominente rol in de glasvezelcampagne. Glasvezel buitenaf gaat het netwerk aanleggen en blijft ook eigenaar van dit netwerk.

Wellicht heeft u er al over gehoord of gelezen. Maar wat betekent deze samenwerking voor u?

Aanbod
De glasvezelcampagne gaat onder de naam Glasvezel buitenaf verder. Dit betekent dat het aanbod van Glasvezel buitenaf vantoepassing is.

Het aanbod bestaat uit een abonnement bij een dienstaanbieder en een vastrechtvergoeding. Voor de vastrechtvergoeding kunt u kiezen voor maandelijks €15,33 of eenmalig €1.815,-.incl BTW.

Krachten bundelen
Door de krachten te bundelen bent u als bewoner van het buitengebied van Roosendaal praktisch verzekerd dat de 50% voor 8 april gehaald gaat worden. Wilt u ook glasvezel? Neem dan contact op met Heijnen Glasvezel voor advies en hulp bij uw aanmelding.

Hoe verder?
Op onze site vindt u alle informatie nog kort samengevat. U kunt ook onze website bezoeken: www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/ roosendaal.

Heeft u vragen? Dan kunt u ons bereiken , Heijnen Glasvezel U kunt bellen met 0165-30 40 50 of kijken op www.heijnen.nl.

HeijnenGlasvezel.nl

Terug naar overzicht