Nissan Leaf e+

Is de Nissan Leaf e+ geschikt voor mij?
De Nissan LEAF e+ is nieuw in 2019. Het model is uitgerust met een intelligente accu die meer vermogen levert en een krachtige, volledig elektrische motor van 214 pk. Gewoon genieten van uw ritten van en naar het werk, zonder compromis.

Opladen met een normaal stopcontact
Alle versies van de Nissan LEAF hebben een kabel die u in een gewoon stopcontact kunt insteken. U kunt uw auto dan ‘s nachts thuis opladen terwijl u slaapt of overdag als u aan het werk bent.

Opladen met een gecertificeerde wallbox van nissan
Als u ervoor kiest een Nissan WALLBOX in uw garage te installeren, kunt u twee keer zo snel opladen: een volle accu na één nacht slapen. Veilig laden, veilig rijden: dat is Nissan LEAF.

Openbare laadstations
Er komen steeds meer nieuwe openbare laadstations bij waar u onderweg uw Nissan LEAF wat extra energie kunt geven. U vindt ze langs grote wegen, bij tankstations en in verschillende “openbare gebouwen”. Plan uw reis op de kaart en kies de makkelijkste optie op uw route.

Nissan Leaf favoriete laadstations
U kunt ook terecht bij een Nissan-dealer om uw Nissan LEAF op te laden en ook verschillende Nissan-partners binnen Europa zullen u graag helpen. In Europa staan meer dan 6000 laadpunten voor u klaar.

Terug naar overzicht