PLOEG Kozijnen Roosendaal

Onze slogan zegt het al. Duurzame kwaliteit voor nu en de in de toekomst. PLOEG Kozijnen Roosendaal werkt met het Belgische merk Deceuninck. Deceuninck bestaat ondertussen al weer 80 jaar en is vooruitstrevend in zowel het vervaardigen van kunststof kozijn profielen als het recyclen van kunststof kozijn profielen. Deceuninck neemt alle soorten kunststof profielen in om deze weer  te hergebruiken voor nieuwe kunststof profielen.In Nieuw-Vennep staat 1 van de meest moderne kunststof kozijnen fabrieken van Nederland waar Deceuninck profielen worden gebruikt voor het maken van kunststof kozijnen, (voor)deuren, tuindeuren en schuifpuien.

Sinds enkele jaren is er ook een nieuw type profiel op de markt. Het Premium profiel. Het is een kozijnprofiel van hard pvc is, dit is heel stevig en super licht (eindelijk geen zware kozijnen meer voor de monteurs). Bij dit hard pvc is de unieke linktrusion technologie toegepast. Wat houdt dit in? Een kern uit hardschuin gerycled pvc met ingebouwd stalen spandraad. Het profiel bestaat uit 5 kamers en in de vleugels (draaidelen) zelfs tot 6 profielkamers. Want, stilstaande lucht is nog steeds de beste isolator.

Het kozijn is uitermate geschikt voor de toepassing van triple glas tot een glasdikte maat van 54 mm.  Met een inbouwmaat van 115 mm, kunnen we eindelijk meedoen met slanke kozijnen in heel de woning. Met de toepassing van verdekt liggende scharnieren is het plaatje compleet en het bijkomend voordeel is dat er hierdoor een betere luchtdichtheid is.

Kortom. De Premium kozijnen van PLOEG Kozijnen Roosendaal zijn dé manier om de woning te verduurzamen.
Kom langs op onze stand tijdens deze duurzaamheidsdag. Ik vertel je er graag meer over. Je bent ook van harte welkom om langs te komen in onze showroom. Keulsveld 3 in Roosendaal of bezoek onze site op: www.PLOEGKozijnen-Roosendaal.nl.

Terug naar overzicht