VLC Traffic

VLC Traffic is een jong en groeiend verkeersregelaars bedrijf wat begonnen is met een stichting. Na verloop van tijd werd de vraag om beroepsverkeersregelaars groter en zodoende heeft stichting VLC het roer omgegooid en zijn zij begonnen met VLC Traffic B.V.

In de loop der jaren is VLC Traffic hard aan de weg aan het timmeren en weten steeds meer opdrachtgevers ons te vinden. Buiten de Verkeersregelaars die zij kunnen leveren verzorgt VLC Traffic ook opleidingen en neemt als de klant dit wilt het complete project over om van A tot Z alles te regelen.

Een Verkeersregelaar wordt veelal ingezet bij Grote evenementen, Infra werkzaamheden of calamiteiten. Het werk van de verkeersregelaar is veelal afwisselend als het om werktijden en werklocaties gaat. De ene keer moet hij/zij ’s nachts in de regen werken, de andere keer staat hij/zij overdag in het zonnetje. De verkeersregelaar werkt vaak niet alleen en bij complexe situaties hebben zij contact met elkaar via een portofoon. Verkeersregelaars dragen de welbekende geel/oranje kleding met reflecterende driehoek aan de voor- en acherkant.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ? kijk dan ook eens op onze website:
www.vlctraffic.nl

 

Terug naar overzicht